Wij geven een zak om eerlijke energie

Bolt is het allereerste energieplatform in België dat het mogelijk en gemakkelijk maakt om stroom te kopen van lokale, groene energie-opwekkers. Wij willen komaf maken met nepgroene en ontransparante energiecontracten. Via Bolt weet je wie je stroom opwekt en waar je geld naartoe gaat. Zo ben je zeker dat je bijdraagt aan een duurzaam stroomnetwerk en je niet te veel betaalt voor je energie.

Draag bij aan
een duurzaam stroomnetwerk

Heb je je ooit afgevraagd waar de elektriciteit die je verbruikt vandaan komt? De stroom uit ons stopcontact zien we vaak als vanzelfsprekend. Toch is het gemakkelijk om een duurzame keuze te maken. Op ons platform verzamelen wij tal van lokale energie-opwekkers en jij kan kiezen van wie je stroom afneemt. Zo ben je zeker dat je bijdraagt aan een duurzaam netwerk.

Betaal nooit te veel
voor je stroom

Heb jij nog vertrouwen in je energieleverancier? Je betaalt maandelijks je factuur, maar eigenlijk heb je geen idee waar je geld naartoe gaat en of je te veel betaalt. Die onzekerheid helpen wij de wereld uit. Bolt biedt een eerlijk en transparant tarief aan voor zowel energie-afnemer als -opwekker. Wij kiezen resoluut voor een eenvoudig variabel tarief, zodat je nooit te veel betaalt voor jouw stroom.

76%
3%
21%
Jouw energie-opwekker
Bolt
De overheid en netbeheerder
Deze totebag is voor jou!

Deze totebag is voor jou!

Stap je over naar Bolt? Dan krijg je deze #ikgeefeenzakomeerlijkeenergie totebag cadeau.
Snel zijn is de boodschap, want op is op!