Energie bij je thuis

Waarom kiest Bolt uitsluitend voor een variabel tarief?

Aline
Aline
Bij Bolt moet je niet zijn voor een waaier aan verschillende tarieven en opties. Wij bieden een eenvoudig variabel tarief aan voor zowel energie-afnemer als -opwekker.

Als je goed begrepen hebt wat het verschil is tussen een vast en variabel tarief, kan je al afleiden dat contracten van bepaalde duur vervelend kunnen zijn. Geregeld met je energiecontract bezig zijn en vergelijkende studies maken, is niet aan iedereen gegeven. Daarom bieden we bij Bolt enkel contracten aan van onbepaalde duur. Zo ben je zeker dat je altijd een correcte prijs hebt voor je stroom, ook na meer dan drie jaar.

Daarnaast willen we bij Bolt een transparante en eerlijke prijs voor energie aanbieden, en kiezen we voor een variabel tarief. Een variabel tarief dat de werkelijke kost van energie weerspiegelt. Wij bieden trouwens niet alleen jou als energie-afnemer, maar ook de energie-opwekkers een variabel contract aan, omdat dat de meest transparante en eerlijke manier van vergoeden is in de energiesector. Zo weten onze energie-opwekkers ook dat ze altijd een juiste prijs voor hun opgewekte stroom zullen krijgen.

Naast de variabele prijs voor je stroom, betaal je ook een platformkost aan Bolt en netkosten en bijdragen voor de overheid en netbeheerder. Zoals je misschien wel weet, is Bolt hier heel transparant in. Bekijk in detail de verschillende onderdelen van je totale energieprijs.

Bolt helpt jou wegwijs maken in energie. Inzicht in je energie-aansluiting en energie algemeen helpen jou om de juiste keuzes te maken richting een klimaatneutrale toekomst.

Hallo, ik ben Aline!

Voor Bolt kruip ik als freelancer regelmatig in mijn pen. Met dit artikel maak ik je wegwijs in de complexe wereld van energie. Loop je toch nog verloren? Neem dan contact met ons op.

We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Meer lezen?