Gele Stroom Hero

Bolt lanceert 'gele stroom'. Dat is écht groene stroom, maar dan geel.

Maandag 12 juli 2021 - Boem! Onze eerste radiospot is een feit. Met de radiocampagne op Studio Brussel willen we duidelijk maken dat het woordje ‘groen’ niet altijd ‘duurzaam’ betekent. In de energiesector wordt er maar al te vaak met de term ‘groen’ gestrooid, zonder dat er ook effectief een groen energiecontract aan te pas komt. Dat is jammer. Daarom hebben we besloten dat we onze écht duurzame stroom beter geel kunnen noemen. (Paars, roze of blauw kon ook, maar we kozen voor de kleur van de zon.) Dan weet je als energie-afnemer tenminste wat je moet kiezen, als je écht groene stroom wil, van lokale energie-opwekkers.

Bekijk ook onze projecten

Innovatie

Werchter Parklife 2021

Deze zomer herneemt Bolt z’n ambitie om de festivals dieselvrij te maken. Dankzij een mobiele zonnepaneleninstallatie en stroom van lokale energieopwekkers draaien onder andere Werchter Parklife en Camping Belgica volledig op streekstroom.
Samenwerking

Brussels Beer Project

Als energie-afnemer én -opwekker staat Brussels Beer Project volledig achter onze missie. In januari 2021 lanceerden we samen een campagne om ook bierliefhebbers te overtuigen van Bolt, met een gratis Circular Beer Box.
Innovatie

Camping Belgica 2020

Met uitzendingen vanop Camping Belgica zorgde StuBru een hele zomer lang voor de beste tunes. Dit summer-en coronaproof evenement draaide volledig op groene stroom in plaats van op vervuilende dieselgenerators.

Doe mee met deze energierevolutie.
Follow us @boltenergie!