producers:solarOosterzele

Anthon

Hoogtepunten

  • zonne-energie
  • een catering bedrijf
  • stroom voor negen huishoudens

Anthon werkt bij Hanssens Catering, een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Van ouderdomskwaaltjes is er echter geen sprake! Versheid, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan centraal in het bedrijf en dat kan je zien in alles wat ze doen.

Geen anonieme grootkeuken

Ondertussen telt Hanssens Catering drie vestigingen: in Wevelgem, Oosterzele en Groot-Bijgaarden. Elke dag wordt daar lekker en vers gekookt met regionale ingrediënten. Wie zin heeft, kan zelfs een kijkje gaan nemen. Van op straat kan je binnenkijken in de keuken achter glas. Cool!

Zonnepanelen

Anthon is verantwoordelijk voor duurzaamheid en innovatie binnen het bedrijf. Hij houdt zich bezig met het optimaliseren van workflows en probeert de impact op het klimaat zo klein mogelijk te houden. De zonnepanelen op het dak van de vestiging in Groot-Bijgaarden zijn splinternieuw. Ze voorzien heel het gebouw van groene stroom én kunnen maar liefst 15 huishoudens mee laten genieten.

Samen met Bolt

In zijn vrije tijd gaat Anthon al eens op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de impact van Hanssens Catering nog te verkleinen. Via Facebook stootte hij op Bolt et voilà! Duurzaam en transparant ondernemen, daar gelooft hij in. Een perfect match!

Koop je energie bij Anthon!

Bereken jouw prijs en kies voor deze opwekker.

Wil je meer weten over Hanssens Catering? Surf naar de eigen website hanssens.be

Bij jou in de buurt