ZonWevelgem

Anthon en Arthur

In het kort

  • zonne-energie
  • een cateringbedrijf
  • stroom voor zo'n 144 gezinnen

Broers Arthur en Anthon werken allebei bij Hanssens Catering, een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Van ouderdomskwaaltjes is er echter geen sprake! Versheid, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan centraal in het bedrijf en dat kan je zien in alles wat ze doen.

Geen anonieme grootkeuken

Ondertussen telt Hanssens Catering 3 vestigingen: in Wevelgem, Oosterzele en Groot-bijgaarden. Elke dag wordt daar lekker en vers gekookt met regionale ingrediënten. Wie zin heeft, kan zelfs een kijkje gaan nemen. Van op straat kan je binnenkijken in de keuken achter glas. Cool!

Zonnepanelen

Anthon is verantwoordelijk voor duurzaamheid en innovatie binnen het bedrijf. Hij houdt zich bezig met het optimaliseren van workflows en probeert de impact op het klimaat zo klein mogelijk te houden. De zonnepanelen op het dak van de vestiging in Wevelgem zijn splinternieuw. Ze voorzien heel het gebouw van groene stroom én kunnen maar liefst 144 huishoudens mee laten genieten.

Samen met Bolt

In zijn vrije tijd gaat Anthon al eens op zoek naar nieuwe mogelijkheden om Hanssens Catering impact nog te verkleinen. Via Facebook kwam hij Bolt tegen et voila! Duurzaam en transparant ondernemen, daar gelooft hij in. Een perfect match!

Wil jij ook energie van Anthon en Arthur? Bereken dan snel je prijs en kies voor deze opwekker.

Meer weten over Hanssens Catering? Surf naar www.hanssens.be/nl

Liever regelen via de telefoon?

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je op.

Bij jou in de buurt

Andere opwekkers