ZonGrobbendonk

Familie Boons

In het kort

  • zonne-energie
  • all-in drankenleverancier
  • stroom voor 4 gezinnen

Dat traditie en innovatie hand in hand gaan, bewijst familie Boons van Drankencentrale ‘t Sas. De zaak bestaat ondertussen bijna een eeuw, maar de jongste telgen van de familie kiezen bewust voor ecologisch ondernemen.

“Het spreekt voor zich wat wij doen,” vertelt Hilde: “wij laven de dorstigen.” In Drankencentrale ‘t Sas bieden ze een uitgebreide keuze aan bieren, frisdranken, sterke dranken, wijnen en trendy dranken. Elk bezoek is een beleving op zich. Hun groothandel te Grobbendonk richt zich op horeca, scholen, verenigingen, bedrijven en evenementen. Met de distributie is de familie niet weg te denken uit de horecawereld rond Nijlen, Lier, Grobbendonk en omstreken. Het bedrijf bestaat al honderd jaar en groeide uit van een kruideniers- en kapperszaak tot een all-in drankencentrale. Mooi!

Verantwoord ondernemen

De familie dacht al langer na over zonnepanelen: “tegenwoordig moet iedereen zo wel wat de groene toer op.” Aangezien ze leveringen doen met vrachtwagens, wilden ze deze impact compenseren. “We willen als zaak ook tonen dat we bezig zijn met maatschappelijk verantwoord en ecologisch ondernemen.” De familie hecht dan ook veel belang aan de korte keten.

Plezier en vertier

Genieten van het leven is wat familie Boons het liefst doet: “we zitten in de sector van plezier en vertier. Overal naartoe gaan, onder de mensen zijn, dat is echt ons ding,” vertellen Lieselot, Karolien en Stanis. De twee dochters en schoonzoon laten een nieuw licht schijnen binnen de organisatie. Dat toont dat het wel echt in de genen zit. Drankencentrale ‘t Sas is duidelijk klaar voor de volgende generatie, mét duurzame stroom en drank voor iedereen!

Wil je meer weten over Drankencentrale ’t Sas? Surf naar sasdranken.be

Benieuwd naar het bedrijf achter de installatie van de zonnepanelen? Surf naar baltisolar.be

 

Liever regelen via de telefoon?

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je op.

Bij jou in de buurt

Andere opwekkers