WaterOp de Maas

Jean en Léon Rutten

In het kort

 • aan de Maas
 • 3 waterkrachtcentrales
 • stroom voor 4500 gezinnen

Dankzij de broers Jean & Léon Rutten kan jij kiezen voor energie, opgewekt door een waterkrachtcentrale aan de Maas. Zij stellen niet één, maar zelfs 4 van hun waterkrachtcentrales voor Bolt ter beschikking. Dat wil zeggen: energie voor zo’n 4.500 gezinnen of huishoudens.

Innovatieve opwekkers

Dat we via Bolt energie kunnen aanbieden van de waterkrachtcentrales van Jean & Léon Rutten is een hele eer. Al sinds 1981 halen zij energie uit waterkracht, waardoor we te maken hebben met echte experts. Ze ontwikkelen steeds innovatievere en flexibelere centrales en delen hun technische expertise zelfs tot in het buitenland.

Waterkracht, een winner

Energie uit waterkracht is echt een van de groenste energiebronnen, die je kan bedenken, zegt Jean. Bovendien brengen de centrales geen overlast met zich mee. Ze maken geen lawaai en vervuilen niet. Ook zijn ze veel compacter dan een klassieke stuwdam.

Breng de centrale een bezoek

Jean en Léon zijn gek op bezoek. Nog geen idee wat jouw volgende daguitstap wordt? Ga dan zeker eens kijken naar de waterkrachtcentrales op de Maas. Jij kan er zelfs jouw energie uithalen!

Bolt maakt het mogelijk om echt groene energie rechtstreeks bij Jean en Léon Rutten aan te kopen vanaf 26 augustus. Interesse? Schrijf je in op onze wachtlijst.

Bij jou in de buurt

Wat zij vinden van Bolt

  Name

  Location

  Name

  Location

  Name

  Location

Andere opwekkers