Ambassadrice
Eva De Roo

Eva de Roo is trotse energie-afnemer én ambassadrice bij Bolt. Onder het motto 'weet wie je stroom opwekt' ging ze eten op het zonnepanelendak van opwekkers Ken en Kristof. Een avond vol verrassingen!
Bolt Energie
StuBru-presentatrice Eva De Roo is Bolt-fan van het eerste uur. Trots neemt ze de ambassadeursrol op zich. In alles wat we bij Bolt doen, staan transparantie en eerlijkheid centraal. Eva De Roo vormt dan ook oprecht een duurzame match met Bolt.

Hoe het allemaal begon

Het was tijdens een Brusselse caféavond dat Eva voor het eerst over Bolt hoorde, via vriend en Bolt-collega Thomas. Die zomer sloegen StuBru en Bolt de handen in elkaar. Met een mobiel zonnepark en grote batterij voorzag Bolt Camping Belgica de hele zomer lang van lokaal opgewekte stroom. Eva ging op bezoek bij haar collega’s van Studio Brussel én in gesprek met co-founder van Bolt Pieterjan.

Eva De Roo
"Bolt heeft een duidelijke
missie en daar werk ik
graag aan mee."
Eva De Roo

Afnemer ontmoet opwekker

"Als je niet weet wie jouw stroom opwekt, kan je nooit zeker zijn dat je groen kiest", aldus Eva. Daaroom dat ze met plezier ingaat op de uitnodiging van haar energie-opwekkers Ken en Kristof voor een etentje tussen de zonnepanelen. Een avond gevuld met sfeerverlichting op steekstroom, een elektrische taartmes en twee levensgrote kartonnen borden...

Eva De Roo
"Een etentje op ons dak,
dat hadden we nog nooit
georganiseerd."
Energie-opwekkers Ken & Kristof

Bekijk ook onze andere projecten

Innovatie

Werchter Parklife 2021

Deze zomer herneemt Bolt z’n ambitie om de festivals dieselvrij te maken. Dankzij een mobiele zonnepaneleninstallatie en stroom van lokale energieopwekkers draaien onder andere Werchter Parklife en Camping Belgica volledig op streekstroom.
Innovatie

Camping Belgica 2020

Met uitzendingen vanop Camping Belgica zorgde StuBru een hele zomer lang voor de beste tunes. Dit summer-en coronaproof evenement draaide volledig op groene stroom in plaats van op vervuilende dieselgenerators.
Samenwerking

Brussels Beer Project

Als energie-afnemer én -opwekker staat Brussels Beer Project volledig achter onze missie. In januari 2021 lanceerden we samen een campagne om ook bierliefhebbers te overtuigen van Bolt, met een gratis Circular Beer Box.

Zelf overstappen?

In minder dan 5 minuten kan je je registreren. Wij regelen alles!