Nieuws

Bolt en AB presenteren de Solar Sessions: akoestische sessies op zonne-energie

Manon
Manon

Bolt en Ancienne Belgique presenteren de Solar Sessions: akoestische sessies die volledig op zonne-energie draaien, achter de schermen van AB's zomerfestivals Boterhammen In Het Park & Feeërieën.

Deze zomer draaien AB’s gratis zomerfestivals Boterhammen In Het Park en Feeërieën deels op zonne-energie dankzij Bolt. De streekstroom wordt gebruikt voor de bars, foodtrucks, gezellige verlichting, Bar Chaud en nu ook voor akoestische sessies met fantastische artiesten.

Porcelain id, de in Rwanda geboren en vanuit Antwerpen opererende artiest, staat bekend om hun rauwe, emotionele vocals en pakkende teksten. Hen trapte niet alleen Boterhammen In Het Park af, maar nam ook de allereerste akoestische sessie op lokale zonne-energie op.

S10 is het muzikale alter ego van de 22-jarige singer-songwriter en rapper Stien den Hollander. Op haar zeventiende tekende ze al bij het Nederlandse hiphoplabel Noah's Ark. Ze wordt geprezen om haar gewaagde en eerlijke teksten over haar persoonlijke problemen. Na haar optreden op Boterhammen In Het Park zorgde ze voor nog een kippenvelmoment toen ze een akoestische versie van haar nummer Duik diep bracht. En dat helemaal op zonne-energie.

Lees meer