Bolt schudt de energiemarkt dooreen

Bolt is niet zomaar een energieleverancier, wij zijn een energieplatform dat energie-opwekker en -afnemer verbindt. We geven energie een gezicht om de verduurzaming van het stroomnetwerk een boost te geven. Ga mee tegen de stroom in!

Pieterjan en Rens, co-founders van Bolt

Onze missie

“Energie ligt mee aan de basis van de klimaatopwarming. De overgang naar duurzame energiebronnen gaat niet alleen te traag, maar wordt ook nog eens tegengewerkt door traditionele leveranciers, die grijze stroom verkopen als groene. Met Bolt willen we niet wachten.

Bolt wil een oplossing zijn voor de klimaatproblematiek én een antwoord bieden op een misleidende markt. Door jou als energie-afnemer met een lokale, duurzame energie-opwekker te verbinden, weet je vanwaar jouw stroom komt. Je weet waar je geld naartoe gaat en kan zeker zijn dat je rechtstreeks bijdraagt aan een duurzaam stroomnetwerk in België.

Samen maken we het stroomnet in België écht duurzaam, samen maken we energie persoonlijk, transparant en fun. Let’s go!”

Pieterjan en Rens, co-founders van Bolt

 • Persoonlijkheid troef

  Wie bij Bolt aangesloten is, krijgt z’n stroom van Valerie en Frederik, of Kevin en Fatih. Al onze elektriciteit komt van lokale initiatieven in België, die op een duurzame manier energie opwekken. Vergeet stroom van een anonieme leverancier, en kies voor een gezicht.

  Onze energie-opwekkers
 • Eindelijk transparant

  Via Bolt weet je niet alleen waar je stroom vandaan komt, maar ook waar je geld naartoe gaat. Via Bolt krijg je energie aan een eerlijk, eenvoudig en transparant tarief. Geen addertjes onder het gras, geen verborgen kosten, geen stiekeme prijsverhogingen. Alles staat mooi op je factuur en onze klantendienst staat klaar voor al je vragen.

  Onze tarieven
 • Energie op zijn tofst

  Dat energie saai is, zal je ons niet horen zeggen. Denk aan wat je allemaal kan doen met de stroom uit je stopcontact: een heerlijke omelet bakken, je favoriete muziek opzetten, de voetbalmatch van het jaar bekijken. Wat er nog leuker is? Dat dat allemaal gebeurt op duurzame stroom. Impact maken was nog nooit zo gemakkelijk.

  Ontdek wat we nog doen

Kom erbij

Ons team geeft zich elke dag om de missie van Bolt waar te maken: een duurzaam stroomnetwerk in België. Wil jij hier samen met ons je schouders onder zetten? Wij zoeken geregeld volk.

Bekijk vacatures
Kom erbij