Christa
Zonne-energieGeel

Christa

In het kort

  • zonne-energie
  • de tweede grootste speler op de Belgische business center markt
  • energie voor 15 huishoudens

Officenter is met negen – en binnenkort zelfs 16 – vestigingen in Vlaanderen de tweede grootste speler op de Belgische business center markt. 80% van de werknemers zijn vrouwen, net zoals CEO, founder én boss lady Christa Jouck. Een bedrijf zoals Officenter stamp je niet zomaar uit de grond. “Wij zijn bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen”.

Bij Officenter kan je terecht voor vaste kantoren, flexkantoren, coworking space en vergaderzalen. Opvallend is dat Officenter geen vierkante meters verhuurt, maar een all-in service aanbiedt met een prijs per werkplek. Heel duidelijk en transparant. Trots legt Christa uit: “We willen onze klanten zo veel mogelijk ‘ontzorgen’ én flexibiliteit bieden.” Een juiste aanpak, zo blijkt uit de jaarlijkse klanten tevredenheidsenquêtes, waarop Officenter zelfs tijdens een coronapandemie 89% scoort.

Toekomstgericht

Officenter denkt bewust na over de toekomst, zowel over hun groeitraject als over het bijhorende stijgende energieverbruik. “Wij hebben ook bedrijven die actief zijn in de energiesector of bedrijven die een MVO-plan (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) dienen op te maken en zij stellen mij vragen over de duurzaamheid van Officenter. En terecht”, legt Christa uit. “Achterblijven is geen optie. We investeren sterk in ecologische en duurzame oplossingen. Van elektrische laadpalen en deelfietsen tot warmtepompen en ledverlichting. En sinds kort: zonnepanelen! “Onze vestiging in Geel is met 3000 m2 dakoppervlakte de uitgelezen testcase voor een zonnepaneleninstallatie.”

Lokaal sterk

Christa is tevreden met Bolt als energieplatform. “We zijn allebei bedrijven die lokaal verankerd zijn en die iets willen teruggeven aan de community”, vertelt Christa.Dat haar opwekkersverhaal wordt gedeeld op de website van Bolt, vindt ze niet meer dan logisch. “Mensen meekrijgen in je verhaal is belangrijk, dat doen we bij Officenter ook. Weg met de anonimiteit. Hoe persoonlijker, hoe beter!” 

Koop je energie bij Christa! Bereken jouw prijs en kies voor deze opwekker.

Meer weten over Officenter? Surf naar de website officenter.eu.

Deze opwekker werd aangebracht door onze partner Expense Reduction Analysts.

Bij jou in de buurt