Christof, Jeroen, Ivan en Jelle
Zonne-energie

Christof, Jeroen, Ivan en Jelle

In het kort

  • zonne-energie
  • een familiebedrijf
  • stroom voor vier huishoudens
logo-3053

Maes NV vind je in Kasterlee en Hoogstraten en levert allerhande tools en machines om Kempische bedrijven draaiende te houden. Van vakhandel tot reiniging, machinerie, verhuur en automotive.

Bij Christof, Jeroen, Ivan en Jelle van Maes NV is de lokale klant uit de Kempen, met een gegarandeerde snelle service, koning. Het bedrijf Maes NV is van heel wat markten thuis: vakhandel, reiniging, machinerie, verhuur en automotive. En nu komt daar een zesde ‘markt’ bij, want Christof, Jeroen, Ivan en Jelle wekken ook Kempense stroom op.  

Grootvader Albert Maes richtte familiebedrijf Maes NV op. Het ging van vader op zonen op zonen: de derde generatie heeft er dus ondertussen het roer in handen. Christof, Jeroen, Ivan en Jelle, allemaal geboren en getogen in de Maes-clan, leiden en verdelen de taken in het bedrijf dat ondertussen maar liefst vijf verschillende divisies telt. Maar ze bewaren steeds hun Kempische nuchterheid én hun focus op snelheid dankzij een korte keten.  

Een nieuw bewind, een groenere visie

“Met onze zonnepanelen op het dak van de vestiging in Minderhout hebben we onze inhaalpoging op het vlak van duurzaamheid ingezet. Ook het dak van Kasterlee zal in de toekomst volgen”, vertelt Christof. Daarnaast zet Maes NV volop in op digitalisering. Daar liggen volgens hen nog heel wat kansen voor het grijpen op het vlak van duurzaamheid. “We kunnen een enorme papierberg vermijden door te kiezen voor online-ervaringen”, aldus Christof.  

Tellers in het groen 

“Dankzij onze zonnepanelen staan sinds kort onze tellers letterlijk en figuurlijk in het groen. We kunnen onze lokale focus nu ook op een andere manier doortrekken: mensen uit de buurt voorzien van stroom. Zie het als een zesde divisie”, grapt Christof.  

Bolt, een groen verhaal

Bij Maes NV kennen ze Bolt van tv en andere platformen waarop Bolt marketing voert. Ze zijn geboeid door hun verhaal en staan te trappelen om samen met Bolt mee te schrijven aan hun eigen groen verhaal. 

Koop je energie bij Christophe, Jeroen, Ivan en Jelle! Bereken jouw prijs en kies voor deze opwekker.

Wil je meer weten over Maes NV? Surf naar de website maes-nv.be  

Deze opwekker werd aangebracht door onze partner WeMeasure.

Bij jou in de buurt

Deze energie-opwekker wekt stroom op op verschillende locaties