David
WindenergieTessenderlo

David

In het kort

  • wind-energie
  • één windmolen in het windmolenpark in Tessenderlo
  • stroom voor 840 gezinnen

David staat in voor de goede werking van dé windmolen in Tessenderlo, waarvan je via Bolt energie kan kopen. Hij is er rotsvast van overtuigd dat hernieuwbare energie de toekomst is. Maar liefst 840 gezinnen kunnen profiteren van de wind, die deze 'kleine' windmolen opwekt.

Op de juiste plaats

Als de wind waait, zorgt David ervoor dat de windmolens in industriezone Ravenshout ook echt stroom produceren. David is ervan overtuigd dat de toekomst groen zal zijn en vindt het fijn om via zijn job een steentje te kunnen bijdragen. Bovendien staan de windmolen in de industriezone op een goede plaats, zonder dat ze voor overlast zorgen bij de omwonenden. Win-win!

Bucketlist

Als het niet voor België was, zou David graag energie produceren voor IJsland. Dankzij z’n geothermie voorziet IJsland het volledige land zelf van hernieuwbare energie. Heel interessant! Naast de vooruitstrevendheid op vlak van groene stroom heeft IJsland nog een troef voor David: unieke en adembenemende vulkaanlandschappen.

Samen met Bolt

David kwam bij Bolt terecht via Luminus, de energieleverancier die het windmolenpark in industriezone Ravenshout opstartte. Eén windmolen uit het park levert zijn energie af aan Bolt, met David als vaste crew. Als je kiest voor deze windmolen, garanderen wij jou dat jouw verbruik gekoppeld wordt aan de productie van deze windmolen. Vers, lokaal en groen dus!

Koop nu je energie bij David! Bereken jouw prijs en kies voor deze opwekker.

Bij jou in de buurt