Dennis
Zonne-energieTienen

Dennis

In het kort

  • zonne-energie
  • ondernemer met oog voor positieve, ecologische impact
  • stroom voor 101 huishoudens

Dennis is een gewaardeerde, zakelijke duizendpoot die zelfs tijdens zijn beginjaren geen uitdaging uit de weg ging. In 2009 – toen er haast nog niemand van wakker lag – startte hij een zaak in hernieuwbare energie. Vandaag staat hij met zijn boekhoudkantoor Copter Finance achter de investering in een dak vol zonnepanelen bij een lokale landbouwer.

Dennis runt samen met zijn vennoot Thomas Delestinne accountantskantoor Copter Finance: de zoveelste boekhouder zou je denken? Daar heb je het mis! Bij Dennis en Thomas is je administratie iets dat ze er graag voor je bijnemen, maar ze zijn meer dan dat. “Wij zijn ondernemers hun financiële partner en gids. We nemen zorgen bij hen weg en bouwen samen aan hun toekomst”, vertelt Dennis. 

“Ik zou iedereen aanraden om te ondernemen, maar op een aangename en correcte manier. Ik moedig daarom mijn klanten aan om te streven naar een positieve, ecologische impact met focus op lokaal”, gaat Dennis verder. 

De cirkel is rond

Aan het begin van zijn ondernemerscarrière startten Dennis en zijn broer ‘Enercom’, een bedrijfje dat gezinnen wilde voorzien van groene energie en comfort. “Ik ontmoette op een beurs in Leuven toevallig een landbouwer die een perfect dak had voor zonnepanelen, maar niet genoeg kapitaal voor de investering. Ik heb toen alles financieel opgezet en zonnepanelen op het dak geplaatst. De boer had op alle momenten stroom en wij deden het beheer”, blikt Dennis terug. Dankzij de groene stroom die ze er opwekken, kan Copter Finance vandaag 110 gezinnen voorzien van duurzame energie.  

De verbindende factor 

“Ik verbind graag mensen met elkaar. En ik vind Bolt fantastisch, je weet waar je stroom vandaan komt én dat hij op een groene manier is opgewekt. Dankzij de overstap naar Bolt, kan Copter Finance lokale stroom aanbieden aan Tienenaars en onze klanten,” vertelt Dennis. 

Koop je energie bij Dennis! Bereken jouw prijs en kies voor deze opwekker.

Meer weten over Copter Finance? Surf naar de website copterfinance.be

Bij jou in de buurt