Zonne-energie

Els en Johny

In het kort

  • zonne-energie
  • een truckwash in Ieper
  • stroom voor zo'n 19 gezinnen

Els en Johny, moeder en zoon, zijn ondernemers in hart en nieren. Els is elke dag in de weer bij de Ieperse Truckwash en Tankcleaning, een familiebedrijf dat geen enkele vrachtwagen weer vuil laat vertrekken. De installaties draaien op zelf opgewekte stroom door de zonnepanelen op het dak. Via Bolt kan jij de opgewekte zonne-energie die Els en Johny zelf niet gebruiken, kopen. Ideaal, toch?

De Ieperse Truckwash werd in 2004 opgericht als een klein familiebedrijf, maar is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde met twaalf werknemers. Els en Johny zetten in op een kwalitatieve service, garanderen minimale wachttijd én trekken de groene kaart met een biologisch afvalwaterzuiveringssysteem. 

Truckwash en tankcleaning, c’est quoi?

Net zoals gezinswagens, vragen vrachtwagens ook soms om een wasbeurt. En dan zijn er nog de tanks zelf, die vaak worden volgegooid met vieze goedjes. Niets wat Els en Johny niet proper krijgen! Stel je een carwash voor, maar dan in maxi-formaat. De state-of-the-art reinigingsmachines leveren goed werk, maar slorpen véél energie. 

Hands-on

“Een zonnepaneleninstallatie leek ons enkele jaren geleden de logische keuze”, vertelt Johny. “Het zou vreemd zijn om te investeren in een biologisch afvalwaterzuiveringssysteem, maar niet in groene energie.” Els en Johny kiezen voor Bolt als energieplatform. “Ik was op zoek naar een hands-on approach, en dat straalt Bolt uit”, zegt Johny. 

Naast de Ieperse Truckwash en Tankcleaning, baten Els en Johny ook een mestverwerkingssite uit. Lees het verhaal hier

Koop je energie bij Els en Johny! Bereken jouw prijs en kies voor deze opwekker.

Meer weten over de Ieperse Truckwash en Tankcleaning? Surf naar de website iepersetruckwash.be

Bij jou in de buurt

Deze energie-opwekker wekt stroom op op verschillende locaties

Nieuws over deze energie-opwekker

thumbnail - Vera van Warner Bros: ‘Als je iets kunt doen voor het milieu, dan doe je dat gewoon.’
Interview

Vera van Warner Bros: ‘Als je iets kunt doen voor het milieu, dan doe je dat gewoon.’

België, april 2023: het is koud voor de tijd van het jaar, maar toch zijn de opnames voor het tv-programma de Repair Shop in het openluchtmuseum in Bokrijk van start kunnen gaan op zonne-energie. ‘Met de 70 zonnepanelen die Bolt installeerde kan onze productie draaien én hoeven we geen koud te lijden.’ Aan het woord Vera Grootaers, producer bij Warner Bros ITVP België.

Dorien
Dorien