Goderick en Annemarie
Zonne-energieDeinze

Goderick en Annemarie

In het kort

  • zonne-energie
  • een plantenkwekerij, zorgboerderij en kampplaats
  • stroom voor 13 huishoudens

Plantenkwekerij, zorgboerderij en kampplaats, dat is ’T Groen Beleven bij Goderick en Annemarie. Ze zijn steeds op zoek naar manieren om de wereld wat groener te kleuren. En dat plaatje is natuurlijk niet compleet zonder het opwekken van duurzame stroom!  

Bij ’T Groen Beleven dragen ze – met een ecologische insteek - zorg voor hun prachtige sierplanten. Sinds 2012 kunnen ook kwetsbaren een handje toesteken om zo naast hun plekje in de maatschappij, de rust van de natuur te ontdekken. In 2019 openden Goderick en Annemarie hun domein als jeugdverblijfplaats waar jongeren tijdens de zomermaanden op een unieke locatie de tijd van hun leven beleven. Regent het? Wat is er leuker dan verstoppertje tussen de ontelbare planten in de heerlijke verwarmde serres? 

Ontdek zelf het groen

Je kan sinds kort ook zelf het groen gaan opsnuiven en kamperen bij ’T Groen Beleven. Geen tent op zolder? Niet getreurd, want bij Goderick en Annemarie staan enkele opgeknapte en duurzame caravans op jouw bezoek te wachten. De altijd vrolijke gastheer belooft je heerlijk genieten in pure rust! 

Groene voorlopers

“Elf jaar geleden wilden we al graag een voortrekkersrol opnemen binnen onze sector. Daarom dat we vooraan aan het straat zonnepanelen wilden plaatsen om zo andere ondernemers te inspireren. Helaas ontvingen we daarvoor geen goedkeuring en daarom plaatsten we de zonnepanelen achteraan.” aldus Goderick.

Bij ’T Groen Beleven wekken ze dus al elf jaar duurzame stroom op. “Het is gewoon vijf voor twaalf voor onze planeet. Ik zou dan ook nog graag een windmolen plaatsen. Ik mag al van mijn vrouw”, grapt Goderick. 

Samen voor groen

Goderick doet graag wat terug voor de natuur. Hij hoopt om samen met Bolt mensen te inspireren om zelf groener te kleuren: van het overstappen naar duurzame energie tot kiezen voor lokale en duurzame vakantiemogelijkheden.

Koop je energie bij Goderick en Annemarie! Bereken jouw prijs en kies voor deze opwekker.

Wil je meer weten over ‘T Groen Beleven? Surf naar de website tgroenbeleven.be

Bij jou in de buurt