James
Zonne-energieGrimbergen

James

In het kort

  • zonne-energie
  • familiebedrijf
  • stroom voor 14 huishoudens

Inter Pipe Tool is al bijna 46 jaar jouw specialist in gereedschappen, toebehoren en onderdelen voor gas- en vloeistofleidingen. Het familiebedrijf werd in juni overgenomen door de derde generatie: James en Anja. En zij kiezen resoluut voor een ecologische en toekomstbewuste wind. 

James en Anja zijn tijdens de bouw van hun huis gebeten door de groene microbe: “We hebben volledig ecologisch en zo energieneutraal mogelijk gebouwd. We rijden sinds kort ook met een elektrische wagen en proberen bewust te leven en te eten, want alle beetjes helpen.” Het spreekt dan ook voor zich dat er sinds de overname bij Inter Pipe Tool een groene beweging werd ingezet. 

Op naar een groenere buurt

Inter Pipe Tool ligt een beetje afgelegen op een plek waar er bijvoorbeeld nog steeds weinig nutsvoorzieningen aanwezig zijn. James en Anja blijven niet bij de pakken neerzitten: “We moeten iets doen en inzetten op ecologie. We bekeken wat kon en zo belandden we al snel bij de idee voor zonnepanelen.” En ze zijn ambitieus. “Binnenkort zullen we hier ook publieke laadpalen installeren, zodat buurtbewoners hun elektrische wagens kunnen opladen. Wie weet steken we zo ook de buurt aan om wat groener te worden.”, vertelt James. 

James is overtuigd: “Energieneutraal dat is de toekomst.” Hij wordt al gelukkig van de gedachte alleen dat hij met zijn elektrische wagen kan rijden op energie die hij zelf produceerde dankzij de zonnepanelen. Hij draagt de buurt ook een warm hart toe en hoopt dat hij via Bolt zijn stroom met zijn buren kan delen. 

Persoonlijk en Bolt!

James en Anja geloven in Bolt, in hun echte groene en lokale stroom. Maar ook de persoonlijke aanpak spreekt hen aan. “Ik vind het tof dat je je opwekker kan kiezen, dat je weet van waar je stroom komt.” 

Koop je energie bij James en Anja! Bereken jouw prijs en kies voor deze opwekker.

Meer weten over Inter Pipe Tool? Surf naar de website interpipetool.be


Bij jou in de buurt