Jenny, Niek en Mieke
Zonne-energieBrugge

Jenny, Niek en Mieke

In het kort

  • zonne-energie
  • een kinderdagverblijf
  • stroom voor 5 gezinnen

Bestuurders Mieke en Niek en directeur Jenny zijn enkele van de sturende krachten binnen de vzw van kinderopvang Mariawende in Sint-Kruis bij Brugge. Op het dak van de crèche lieten ze zonnepanelen leggen. Zo dragen ze dubbel en dik hun steentje bij voor de toekomst van de kinderen onder hun dak. En via Bolt kunnen vijf huishoudens mee genieten van deze stroom!

Ons Tuintje en Ons Huisje

Kinderopvang Mariawende telt twee kinderdagverblijven voor kinderen tot 2,5 jaar: Ons Tuintje en Ons Huisje. Daarnaast organiseert de vzw ook buitenschoolse kinderopvang. De kinderbegeleiders zorgen ervoor dat de kinderen niets te kort komen. Gewoon spelen, kijken, kruipen, ontdekken, uitproberen, zingenlezen,  meehelpen, verkleden, knutselen, klimmen en klauteren, alles kan!

Voor hun toekomst

In totaal zorgen een 20-tal begeleiders voor maar liefst 96 kinderen. Dat er veel stroom wordt verbruikt bij kinderopvang Mariawende, hoeven we jou niet te vertellen. Zonnepanelen leggen werd een logische keuze voor het bestuur. Op deze manier staat het kinderdagverblijf ook in voor de duurzame toekomst van de kindjes, die ze nu verzorgen en begeleiden.

Samen met Bolt

Het bestuur koos voor Bolt omdat Bolt aandacht heeft voor de energie-opwekker. Om echt groene energie te leveren is er nood aan transparantie en een lokaal verhaal.

Koop ook je energie bij Kinderopvang Mariawende!

Bereken jouw prijs en kies voor deze opwekker.

Wil je meer weten over Kinderopvang Mariawende? Surf naar de website ko-mariawende.be.

Deze opwekker werd aangebracht door onze partner Smart Solar Energy.

Bij jou in de buurt