Jos
Zonne-energieHasselt

Jos

In het kort

  • zonne-energie
  • een interieurbouwer
  • stroom voor zes huishoudens

Een bedrijf dat 25 jaar bestaat maar allesbehalve stilstaat, dat is Verhoeven Interieurbouw. Stuurman Jos start de onderneming in zijn ouderlijk huis, maar door de groeiende vraag naar totaalinrichting en maatwerken verhuist Verhoeven Interieurbouw naar een industrieterrein in het Limburgse Sint-Lambrechts-Herk. “De uitgelezen kans om te investeren in zonnepanelen.” En de reststroom die door Jos wordt opgewekt kan jij via Bolt afnemen! 

Rechttoe rechtaan

Op de vraag ‘wat doen jullie precies?’ krijgen we een direct en allesomvattend antwoord. “Wij maken wat de klant vraagt”, vertelt Jos. Van een gedateerde badkamer en een lege fabriekshal tot een gloednieuwe apotheek of boetiek: Jos en zijn elfkoppig team toveren enkele ruimte om tot een interieurparel. “We hebben ook ervaring met elke stijl, landelijk of design”, vult Jos aan.

Van ’s morgens tot ’s avonds

Jos is elke morgen vroeg uit de veren. Samen met zijn echtgenote, Renee, zijn ze de hele dag in de weer. Terwijl Jos offertes en planning opmaakt, houdt Renee zich bezig met het cijfermateriaal. “Als we niet aan het werk zijn, gaan we graag naar de Ardennen voor een fikse wandeling”, vertelt Renee. Niet dat werken een opgave is, verduidelijkt Jos. “Als je van je hobby je beroep maakt, ben je een gelukkig man, niet?”

Toen niet, nu wel

Een aantal jaar geleden dachten Jos en Renee al na over zonnepanelen, maar ze schrokken van de hoge investeringskost. “De prijs die we nu kregen voorgeschoteld via Energyking was vier keer zo laag dan toen. De tijd was rijp om de overstap naar groene energie te maken”, vertelt Renee. Samen met Jos kijken ze graag naar de opbrengst van de 180 zonnepanelen. “Je ziet ook meteen hoeveel procent CO2 je uitspaart, dat vind ik leuk.” 

Koop je energie bij Jos! Bereken jouw prijs en kies voor deze opwekker.

Meer weten over Verhoeven Interieurbouw? Surf naar de website jvinterieurbouw.be

Deze opwekker werd aangebracht door onze partner Energyking.

Bij jou in de buurt