ZonTongeren

Familie Malcorps

In het kort

  • zonne-energie
  • een kippenboerderij
  • stroom voor 19 gezinnen

De familie Malcorps runt een pluimveebedrijf in Vreren, een deelgemeente van Tongeren. Jos liet zonnepanelen installeren en via Bolt hoopt hij diegenen, die zelf geen zonnepanelen kunnen installeren toch van zonne-energie te voorzien.

Van vader op zoon

Jos Malcorps is al van jongs af aan een kippenboer. Hij nam het bedrijf van zijn vader over en breidde de boerderij uit. De hele familie steekt dagelijks de handen uit de mouwen om het werk gedaan te krijgen, met plezier!

Zonne-energie

Op het dak van de boerderij liggen zonnepanelen, voldoende om het hele bedrijf én 19 gezinnen via Bolt van energie te voorzien. In de eerste plaats liet Jos de panelen installeren om te voldoen in hun eigen energievoorziening, maar vindt het leuk dat hij de restenergie nu kan delen met mensen uit de buurt.

Samen met Bolt

Jos werd vooral getriggered door het lokale aspect van Bolt. Wat ze te veel hebben, kunnen ze maar beter delen met mensen die geen zonnepanelen kunnen plaatsen, zegt hij. Daar haalt iedereen voordeel uit.

Koop nu je energie bij de familie Malcorps! Bereken jouw prijs en kies voor deze energie-opwekker.

Liever regelen via de telefoon?

Heb je hulp nodig bij het overstappen of heb je nog een vraag? Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je op.

Bij jou in de buurt

Andere opwekkers