Simon, Ivo en Jannes
Zonne-energieTienen

Simon, Ivo en Jannes

In het kort

  • zonne-energie
  • een groene opslagruimte
  • energie voor 123 huishoudens

In Tienen kunnen bedrijven uit de wijde omtrek hun goederen opslaan bij, en rekenen op de logistieke diensten van, LOGI-FIX. De Tienenaars uit de buurt hebben daarentegen vaak geen weet van wat er zich tussen de muren van die gebouwen afspeelt. Simon, Ivo en Jannes hopen daarom dat ze de buurtbewoners voortaan via Bolt van duurzame energie kunnen voorzien.

Meer dan 25 jaar geleden richtte Ivo Goossens een verhuurbedrijf van magazijnen op. Vandaag de dag runt hij het met zoon Simon en familievriend Jannes. “We verhuren vandaag meer dan twintigduizend vierkante meter opslagruimte én verzorgen logistiek in de breedste zin van het woord: van opslag en transport tot het verpakken van goederen”, vertelt Simon. 

Een groene opslagruimte

Het trio vind je regelmatig samen naast het voetbalveld of op restaurant, maar wat hen ook verbindt is de passie om hun bedrijfssite zo veel als kan te ‘vergroenen’. “We hebben net nieuwe magazijnen gebouwd en hebben stevig ingezet op zonnepanelen. We hebben ervoor gekozen om elektrisch te verwarmen, zodat we minder gas verbruiken. En daar stoppen onze ambities niet. We overwegen om een batterij te installeren, zodat we nog meer kunnen halen uit onze opgewekte zonne-energie. We vinden het alvast super als we klanten trots horen zeggen: ‘Wij huren een magazijn dat volledig draait op groene stroom’”, klinkt Simon overtuigend. 

Hallo buren!

Het tofste aan de zonnepanelen vinden ze bij LOGI-FIX misschien wel de kans die zich nu voordoet om de buurt via Bolt met hen te laten kennismaken. “Ik zag Bolt op sociale media passeren en Jannes en ik namen via een vriendin die bij Bolt werkt contact op met het energieplatform. We kunnen ons volledig in de missie en het lokale verhaal van Bolt terugvinden. De bewoners rondom ons bedrijf zien hier magazijnen staan, maar ze hebben geen weet van wie we zijn en wat we doen. Door zonne-energie via Bolt op het net te gooien kan LOGI-FIX voortaan ook de lokale buurt helpen”, besluit Simon met een glimlach.

Wil je meer weten over LOGI-FIX? Surf naar hun website b2bhamelendreef.com

Bij jou in de buurt