Stefan
Zonne-energieZellik

Stefan

In het kort

  • zonne-energie
  • familiebedrijf voor bewerkingsmachines voor aluminium-, staal- en kunststofprofielen
  • stroom voor acht huishoudens

Familiebedrijf Calvet zet 100% in op kwaliteit en klantvriendelijkheid én bespaart sinds kort maar liefst 30 ton CO₂ per jaar met 250 zonnepanelen. De overschot van hun stroom verkopen ze via Bolt. 

Stefan en Pieter leiden ondertussen reeds 20 jaar Calvet NV. Het bedrijf werd in 1930 opgericht in Brussel en werd in 1987 overgenomen door Koenraad Nees, die het op zijn beurt doorgaf aan zijn twee zonen. Ondertussen werken er 33 werknemers op twee vestigingen in België en Nederland. Naast streven naar de kwaliteit van de geleverde bewerkingsmachines voor aluminium, staal en kunststof is het bereiken van de allerbeste service voor hun klanten, het motto van Calvet. “We willen in de gehele Benelux bekend staan als dé leverancier van de beste machines én de meest klantgerichte ondersteuning,” vertelt Stefan ons. 

Groene stroom

Recent besloten de twee broers 250 zonnepanelen te plaatsen op hun locatie in Zellik, waardoor ze vanaf nu jaarlijks zo’n 30 ton CO₂ zullen besparen. Met de energie die ze zelf niet zullen verbruiken, kunnen maar liefst acht gezinnen genieten van 100% groene, Belgische zonne-energie. “Het is het concept en de dynamiek van Bolt, dat ons zo aansprak,” verklaart Stefan: “Bovendien is het fantastisch dat de opwekkers zelf zo in the picture geplaatst worden." 

Toffe en knappe kerels

Waarom nu stroom afnemen van Stefan en Pieter? “Heel eenvoudig,” lacht Stefan: “Omdat we ongelofelijk knappe en toffe kerels zijn.” Zo’n kerels, die dan nog eens bewust hun steentje willen bijdragen aan een groenere wereld: Calvet is klaar voor de toekomst. Dat is wel duidelijk!

Koop je energie bij Stefan. 

Bereken jouw prijs en kies voor deze opwekker.

Wil je meer weten over Stefan? Surf naar de eigen website calvet.be.

Deze opwekker werd aangebracht door onze partner EnergyKing.

Bij jou in de buurt