Familie Boons
Zonne-energieGrobbendonk

Familie Boons

In het kort

  • zonne-energie
  • all-in drankenleverancier
  • stroom voor vier gezinnen

Dat traditie en innovatie hand in hand gaan, bewijst familie Boons van Drankencentrale ‘t Sas. De zaak bestaat ondertussen bijna een eeuw, maar de jongste telgen van de familie kiezen bewust voor ecologisch ondernemen.

“Het spreekt voor zich wat wij doen,” vertelt Hilde: “wij laven de dorstigen.” In Drankencentrale ‘t Sas bieden ze een uitgebreide keuze aan bieren, frisdranken, sterke dranken, wijnen en trendy dranken. Elk bezoek is een beleving op zich. Hun groothandel te Grobbendonk richt zich op horeca, scholen, verenigingen, bedrijven en evenementen. Met de distributie is de familie niet weg te denken uit de horecawereld rond Nijlen, Lier, Grobbendonk en omstreken. Het bedrijf bestaat al honderd jaar en groeide uit van een kruideniers- en kapperszaak tot een all-in drankencentrale. Mooi!

Verantwoord ondernemen

De familie dacht al langer na over zonnepanelen: “Tegenwoordig moet iedereen zo wel wat de groene toer op.” Aangezien ze leveringen doen met vrachtwagens, wilden ze deze impact compenseren. “We willen als zaak ook tonen dat we bezig zijn met maatschappelijk verantwoord en ecologisch ondernemen.” De familie hecht dan ook veel belang aan de korte keten.

Plezier en vertier

Genieten van het leven is wat familie Boons het liefst doet: “We zitten in de sector van plezier en vertier. Overal naartoe gaan, onder de mensen zijn, dat is echt ons ding,” vertellen Lieselot, Karolien en Stanis. De twee dochters en schoonzoon zorgen voor een frisse wind binnen de organisatie. Dat toont dat het wel echt in de genen zit. Drankencentrale ‘t Sas is duidelijk klaar voor de volgende generatie, mét duurzame stroom en drank voor iedereen!

Koop ook je energie rechtstreeks van Familie Boons. 

Benieuwd naar het bedrijf achter Familie Boons? Surf naar de website sasdranken.be

Deze opwekker werd aangebracht door onze partner BALTI SOLAR

Bij jou in de buurt