Familie Vandecruys
Zonne-energieHeusden-Zolder

Familie Vandecruys

In het kort

  • zonne-energie
  • familiebedrijf uit Heusden-Zolder
  • stroom voor 11 huishoudens

De familie Vandecruys zit niet stil. Via Vandecruys BVBA bepleisteren ze jouw gevels ‘wit’ en via de vennootschap VDC Limburg huur je bij hen magazijnen met een ‘groen’ dak. Via een zonnepaneleninstallatie wekken ze genoeg groene energie op voor de twee bedrijven én voor jou. Niet twijfelen!

Zo zoon, zo dochter

Vader Geert heeft de ondernemersmicrobe doorgegeven aan zijn zoon Jorn en dus werken ze nu samen als stukadoors bij Vandecruys BVBA. Dochter Yoika is dan weer het boekhoudwonder van de familie. Dat ondernemen hen in de genen zit, bewijst de oprichting van hun tweede vennootschap VDC Limburg. 

Op en top Belgisch

Geert verkiest Belgisch. Zijn werven zijn vaak verspreid over het ganse land en hij probeert daar steeds het nuttige met het aangename te koppelen. België heeft mooie pittoreske plekjes die hij graag ontdekt. Wanneer hij op werfbezoek gaat, laat hij zich dan ook graag verrassen door de omgeving waar hij terechtkomt.  

Zonnepanelen op het eerste gezicht

Wanneer Geert de eigendommen voor VDC Limburg aankocht, lagen er op een lap aanpalende grond zonnepanelen. Geert twijfelde geen seconde: “Die grond moest ik hebben. Ik wil mijn eigen energie opwekken en niet afhankelijk zijn van anderen.” Dus kocht hij ook dat stuk grond en was de investering in zonnepanelen een feit. 

Buurtwerking

Bovendien zag hij ook een kans om de buurt te inspireren en zijn buren van energie te voorzien: “Het is leuk dat je energie kan verkopen aan je medemens en niet aan grootafnemers. Hier in de buurt zijn er ook heel wat bedrijven met zonnepanelen, misschien kunnen we hen op deze manier ook inspireren om zich bij Bolt aan te sluiten.” 

Bolt is persoonlijk

Geerts oog viel toevallig op een online-advertentie van Bolt die hem enorm aansprak, maar Bolts persoonlijke aanpak en fris enthousiasme trok hem over de streep om samen in zee te gaan. 

Koop je energie bij Geert! Bereken jouw prijs en kies voor deze opwekker.

Bij jou in de buurt