Thierry
Zonne-energieBrussel

Thierry

In het kort

  • zonne-energie
  • een immokantoor
  • stroom voor 24 huishoudens

Immotibel is een bedrijf dat zijn steentje bijdraagt tot een duurzamere planeet. Thierry, een burgerlijk ingenieur van opleiding, runde een bedrijf in zelfklevende etiketten. Maar zijn hart lag bij projectontwikkeling. Daarom besloot Thierry te springen en de commerciële en industriële activiteiten van het bedrijf te verkopen. Het gebouw én plat dak kreeg een tweede leven. Het gebouw wordt gebruikt door huurders en het dak om stroom op te wekken. Deze groene energie kunnen jullie nu afnemen via Bolt!

Een zorgeloze installatie met snelle resultaten

Thierry omschrijft zichzelf als een kenner van zonnepaneleninstallaties. In 2008 installeerde hij een eerste bij zijn thuis en in 2009 volgde een tweede en derde op het dak van een ander gebouw. Vandaag profiteer ik elke dag van het economisch rendement van mijn nieuwe installatie", legt Thierry uit.

Zijn bijdrage aan de bouw

De zonnepaneleninstallaties zijn een bron van inkomsten voor Thierry. Maar het gaat niet alleen om geld. Thierry wil ook bijdragen aan de transitie naar een groenere toekomst. Hij vat de koe bij de horens als het om milieuduurzaamheid gaat: "In Jette ga ik een vergunning aanvragen om het gebouw te renoveren en er een nul-emissiegebouw van te maken. Ik pas me niet alleen aan de normen van 2030 aan, ik mik rechtstreeks op de normen van 2050", aldus Thierry.

Geen revolutie, maar toch

Thierry is zich er misschien wel van bewust dat hij de wereld niet zal veranderen, toch is hij (terecht!) trots hoe zijn verschillende acties een milieubewustzijn in zijn omgeving aanmoedigen. "Ik heb geen revolutie ontketend, ik was geen president van de republiek. Maar ik kan tenminste aan mijn zonen vertellen dat wat ik deed, goéd deed. Ik heb een bijdrage geleverd", zegt hij trots. 

Bolt, een manier om het goed te doen

Thierry maakte kennis met Bolt via de krant. Hij werd al snel verleid door het concept en door de waarden van Bolt. Vandaag pleit hij meer dan ooit voor de transparantie van de energiewereld. Op de vraag "waarom kiezen voor Thierry?", antwoordt hij eenvoudig: "Met mij ben je er zeker van dat de verkochte elektriciteit duurzaam is. Ik heb geen gascentrale verstopt in de kelder".

Koop je energie bij Thierry! Bereken jouw prijs en kies voor deze opwekker.

Bij jou in de buurt