Wim
Zonne-energieWellen

Wim

In het kort

  • zonne-energie
  • specialist in duurzame energie
  • stroom voor 20 gezinnen

Wim is zaakvoerder bij Alrasol, een bedrijf gespecialiseerd in warmtepompen en zonnepanelen uit Wellen. Toen hij over Bolt hoorde, was hij meteen verkocht. Wim komt zelfs op ons platform als energie-opwekker én duurzame partner. Een primeur!

Een hobby

Wim vertelt hoe Alrasol het resultaat is van een uit de hand gelopen hobby. In 2000 werd de zaak opgestart met de verkoop van zonneboilers. Daar kwamen snel andere energiebesparende en milieuvriendelijke technieken bij.

Of je nu meer wil weten over zonnepanelen, warmtepompen of batterijopslag, Wim staat je met raad en daad bij.

Opwekker én ambassadeur

Het dak van Alrasol ligt vol met zonnepanelen en maar liefst 20 gezinnen kunnen nu via Bolt meegenieten van deze duurzame stroom. Wim verkoopt bovendien niet enkel z'n stroom via Bolt. Hij is een echte ambassadeur van Bolt. Zo prijst hij Bolt bij z'n klanten aan. Want waarom zou je kiezen voor zonnepanelen en de rest van je stroom niet uit een lokale en duurzame bron halen?

Samen met Bolt

Wim gelooft dat het in de toekomst alleen maar belangrijker gaat worden om vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen. Het lijkt hem dan ook logisch dat je probeert te kiezen voor stroom uit je regio om het elektriciteitsnet minder te belasten.

Koop je energie bij Wim!

Bereken jouw prijs en kies voor deze opwekker.

Wil je meer weten over Alrasol? Surf naar de website alrasol.be

Bij jou in de buurt