Yessin
Zonne-energieMortsel

Yessin

In het kort

  • zonne-energie
  • elektrische deelscooters in Antwerpen
  • stroom voor vijf huishoudens

Go Sharing in Antwerpen is een scale-up in deelscooters. Download de app en rijd rond met ecologische scooters die je deelt met je mede-appgebruikers. Bij Go Sharing geen gebrom van je motor of een slechte motoroliegeur. Alle scooters draaien op groene stroom die Yessin en zijn team opwekken via een gloednieuwe zonnepaneleninstallatie. De energie-overschot gaat via Bolt naar jullie. Want sharing is caring

Go Sharing cares. 

Yessin en zijn drie enthousiaste collega’s zijn ambitieus en naast de piloot in Antwerpen wil hij met Go Sharing graag uitbreiden naar heel Vlaanderen. Antwerpse studenten vormen dan weer de batterijen van het team. Letterlijk, want na een interne opleiding zijn zij verantwoordelijk voor het opladen van de scooters. En ze voelen zich echt betrokken: don’t mess with the scooters of ze hebben het gezien. 

Lokaal is de boodschap

De groene mindset wordt doorgetrokken in Yessin's privéleven. “Ik heb één gouden regel. Tot en met 1000 kilometer doe ik alles met de trein of de bus”, vertelt Yessin trots. Daarnaast gelooft hij ook in de positieve impact van lokale voeding en weigert hij dat teniet te doen met een vliegreisje hier en daar. 

Zelfde pand, nieuw dak

De loods in Mortsel kende Yessin al. Hij was op zoek naar iets soortgelijks, maar dan nieuwer. De eigenaar stelde voor om het dak te vervangen en 7C Solarparken schoot financieel te hulp. “Zij beheren de zonnepanelen, Go Sharing neemt stroom af en gooit die - via Bolt – weer op het net”, aldus Yessin. Zelfde pand, nieuw dak en met een duurzame toets. 

Dubbel groen

Samen maken Antwerpenaren van hun stad een groenere plek. Niet alleen door voor Go Sharing te kiezen, maar ook door van deze opwekker stroom af te nemen. Dubbele win, dubbel groen! 

Bolt zit on top of it

Bolt garandeert eerlijkheid en transparantie, geen gesjoemel! De garantie op groene stroom heeft Yessin over de streep getrokken om in zee te gaan met Bolt. Yessin is overtuigd: “Bolt zit ook gewoon on top of things en opent met straffe storytelling de ogen van mensen!”

Koop je energie bij Yessin! Bereken jouw prijs en kies voor deze opwekker.

Meer weten over Go Sharing? Surf naar de website be.go-sharing.com.

Deze opwekker werd aangebracht door onze partner 7C Solarparken

Bij jou in de buurt