Yvan
Zonne-energie

Yvan

In het kort

  • zonne-energie
  • logistiek dienstverlener
  • stroom voor 55 gezinnen
logo-2441

Als logistieke dienstverlener ondersteunt Widem verschillende fashion retailers wereldwijd. Op hun nieuwste logistieke magazijnen vind je in totaal meer dan 1500 zonnepanelen terug.

Yvan combineert een passie voor logistieke dienstverlening met een uitgesproken ambitie om zijn steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Denken aan de volgende generaties is immers essentieel. 

Serieuze speler 

Yvan Vande Ghinste begon in 1983 als douane-expediteur, maar groeide in de volgende 35 jaar uit tot een serieuze speler op de internationale markt met zijn bedrijf Widem Logistics. Als logistieke dienstverlener ondersteunt Widem verschillende fashion retailers wereldwijd.

Investeren in de toekomst

Als grote speler blijven denken aan de toekomstige generaties is essentieel. Dat is dan ook de drijfveer achter de groene mindset van Yvan. Zo investeerde Widem Logistics al in milieuvriendelijke motoren voor hun wagenpark en gaan vrachtwagenbestuurders steevast op cursus eco-driving. Ook in en rondom hun gebouwen wordt aandacht besteed aan het groene aspect.

Paradepaardje

Met hun recentste investering toont Widem zich ten volle een familiale onderneming met respect voor milieu en duurzaamheid. Op één van hun nieuwste logistieke magazijnen werden immers méér dan 1000 (!) zonnepanelen geplaatst. Het is met dat paradepaardje dat Yvan op het platform van Bolt komt te staan. Voor de totale installatie rekende Yvan op Kevin van Smart Solar Energy. Met oog voor afwerking en de keuze voor kwaliteitsmaterialen, bouwde hij het zonnepark op dit gloednieuwe logistieke magazijn. Smart Solar Energy maakt nu ook verder zijn klanten warm om hun overtollige, duurzame energie lokaal aan te bieden via Bolt. Tof!

Dynamiek en innovatie

Yvan kiest er bewust voor zijn energie aan te bieden via Bolt: “Het is een jong, dynamisch en innoverend team,” stelt hij, “ze hebben oog voor dat net iets creatievere in de markt. Daarmee winnen ze onze sympathie”

Koop je energie rechtsreeks bij Yvan! Bereken jouw prijs en kies voor deze opwekker.

Wil je meer weten over Yvan? Surf naar de website widem.eu.

Deze opwekker werd aangebracht door onze partner Smart Solar Energy.

Bij jou in de buurt

Deze energie-opwekker wekt stroom op op verschillende locaties