Nieuws

Bolt bracht kleur op de 20 km door Brussel

Hope
Hope

Bolt heeft een hart voor Brussel.  De loopwedstrijd ‘20 km door Brussel’ lieten we niet zomaar voorbij gaan. Samen met collega’s en klanten liep ons team voor de eerste keer de 20 km door Brussel. Een fotoverslag.

"Het is geweldig om te zien dat zoveel mensen hebben deelgenomen aan de 20 km door Brussel en dat we dit samen met onze community hebben gedaan. Dit is slechts het begin van onze inzet om meer van dit soort projecten te organiseren en de Bolt-community verder uit te bouwen."
- Pieterjan Verhaeghen, medeoprichter en CEO van Bolt

Via een oproep op sociale media brachten we onze community samen om met Bolt deel te nemen aan de 20 km. De enthousiaste deelnemers konden voorafgaand aan de race de stand bezoeken en hun gratis loopshirt ophalen. Het mooie weer, de kleurrijke Bolt-loopshirts en de gezellige sfeer maakten dit evenement tot een groot succes!

Onze stand was te vinden in het Leopoldpark. Het Bolt-team stond klaar met gezonde snacks, drankjes en coole goodiebags. Terwijl de supporters genoten van het mooie weer, begonnen de hardlopers aan hun opwarming. Na nog wat leuke groepsfoto's was het tijd voor de eerste groep om naar het startpunt te vertrekken.

Kon je er niet bij zijn? Hou onze socials in de gaten voor het volgende evenement.

Lees meer