Meer dan alleen energie
Ontdek wat we nog doen

Bolt Energie
Innovatie

De wei dieselvrij

Deze zomer herneemt Bolt z’n ambitie om de festivals dieselvrij te maken. Dankzij een mobiele zonnepaneleninstallatie en stroom van lokale energieopwekkers draaien onder andere Werchter Parklife en Camping Belgica volledig op streekstroom.
Stop sjoemelstroom

IJsland

In de zomer van 2020 gaf Bolt-afgevaardigde Koen 1.000 groene stroomcertificaten terug aan de eerste minister van IJsland, zodat ze niet meer gebruikt konden worden om Belgische contracten groen te kleuren.
Ambassadeur

Eva De Roo

Eva De Roo is trotse energie-afnemer én ambassadeur bij Bolt. Onder het motto 'weet wie je stroom opwekt' ging ze eten op het zonnepanelendak van opwekkers Ken en Kristof. Een avond vol verrassingen!
Innovatie

Camping Belgica 2020

Met uitzendingen vanop Camping Belgica zorgde StuBru een hele zomer lang voor de beste tunes. Dit summer-en coronaproof evenement draaide volledig op groene stroom in plaats van op vervuilende dieselgenerators.
Samenwerking

Brussels Beer Project

Als energie-afnemer én -opwekker staat Brussels Beer Project volledig achter onze missie. In januari 2021 lanceerden we samen een campagne om ook bierliefhebbers te overtuigen van Bolt, met een gratis Circular Beer Box.

Doe mee met deze energierevolutie.
Follow us @boltenergie!