Meer dan alleen energie
Ontdek wat we nog doen

Bolt Energie

Feest thuis op streekstroom

Bij Bolt maken we de zomer mooier door festivals en evenementen op écht groene stroom te zetten. Organiseer jij binnenkort een BBQ in de tuin of krijg je vrienden over de vloer? Feest mee op groene stroom uit jouw streek en maak impact met je energieverbruik.
BOLT Energie - Rock Werchter - www.wallisannika.com - 30June2022 - 022.jpg
Innovatie

Bolt en Rock Werchter gaan dieselvrij

Deze zomer herneemt Bolt voor het derde jaar op rij z’n ambitie om de festivals dieselvrij te maken. Dankzij een mobiele zonne-installatie, twee superbatterijen en stroom van lokale energie-opwekkers vermindert Rock Werchter 2022 z'n CO2-uitstoot.
festivals.jpg
Innovatie

Werchter Parklife 2021

Deze zomer herneemt Bolt z’n ambitie om de festivals dieselvrij te maken. Dankzij een mobiele zonnepaneleninstallatie en stroom van lokale energie-opwekkers draaien onder andere Werchter Parklife en Camping Belgica volledig op streekstroom.
brussels-beer-project.jpg
Samenwerking

Brussels Beer Project

Als energie-afnemer én -opwekker staat Brussels Beer Project volledig achter onze missie. In januari 2021 lanceerden we samen een campagne om ook bierliefhebbers te overtuigen van Bolt, met een gratis Circular Beer Box.
iceland.jpg
Stop sjoemelstroom

Ijsland

In de zomer van 2020 gaf Bolt-afgevaardigde Koen 1000 groene stroomcertificaten terug aan de eerste minister van IJsland, zodat ze niet meer gebruikt konden worden om Belgische contracten groen te kleuren.
camping-belgica.jpg
Innovatie

Camping Belgica 2020

Bolt en StuBru sloegen de handen in elkaar. Voor de eerste keer ooit werd een live radiostudio voorzien van ter plaatse opgewekte zonne-energie.

Doe mee met deze energierevolutie.
Follow us @boltenergie!