Anthon en Arthur
Zonne-energie

Anthon en Arthur

In het kort

  • zonne-energie
  • een cateringbedrijf
  • stroom voor zo'n 144 gezinnen
logo-2018

Hanssens Catering is een familiebedrijf met drie vestigingen in Vlaanderen. Elke dag bereiden zij lekkere verse maaltijden met lokale ingrediënten.

Broers Arthur en Anthon werken allebei bij Hanssens Catering, een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Van ouderdomskwaaltjes is er echter geen sprake! Versheid, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan centraal in het bedrijf en dat kan je zien in alles wat ze doen.

Geen anonieme grootkeuken

Ondertussen telt Hanssens Catering drie vestigingen: Wevelgem, Oosterzele en Groot-bijgaarden. Elke dag wordt daar lekker en vers gekookt met regionale ingrediënten. Wie zin heeft, kan zelfs een kijkje gaan nemen. Van op straat kan je binnenkijken in de keuken achter glas. Cool!

Zonnepanelen

Anthon is verantwoordelijk voor duurzaamheid en innovatie binnen het bedrijf. Hij houdt zich bezig met het optimaliseren van workflows en probeert de impact op het klimaat zo klein mogelijk te houden. De zonnepanelen op het dak van de vestiging in Wevelgem zijn splinternieuw. Ze voorzien heel het gebouw van groene stroom én kunnen maar liefst 144 huishoudens mee laten genieten.

Samen met Bolt

In zijn vrije tijd gaat Anthon al eens op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de impact van Hanssens nog te verkleinen. Via Facebook stootte hij op Bolt et voilà. Duurzaam en transparant ondernemen, daar gelooft hij in. Een perfect match!

Koop je energie bij Anthon en Arthur!

Bereken jouw prijs en kies voor deze opwekker.

Wil je meer weten over Hanssens Catering? Surf naar de eigen website hanssens.be

Bij jou in de buurt

Deze energie-opwekker wekt stroom op op verschillende locaties