Karen
Zonne-energieOverijse

Karen

In het kort

  • zonne-energie
  • een wellnesscenter
  • stroom voor vier huishoudens

Een primeur in het opwekkersaanbod: een wellness! Dagelijks ontvangt Karen Meulemeester gasten in Aquatherma, een privéwellness, aquafitness én massagesalon in de Brusselse rand. Op maar liefst vier verschillende daken zorgen 90 zonnepanelen voor de nodige stroomtoevoer. En de reststroom? Die kunnen jullie afnemen via Bolt.

Karen is een onderneemster in hart en ziel. “Ooit was Aquatherma een duikcentrum, waar ik als duikinstructeur en shop manager werkte. Toen ik de kans kreeg om de zaak over te nemen, heb ik deze met beide handen gegrepen”, vertelt Karen. Ze maakte de switch van duikcentrum naar privéwellness, aquafitness én massagesalon. “Ik was klaar voor iets anders”, verklaart Karen. 

Aquapower

Het zwembad met een diepte van vijf meter is een restant van het vroegere duikcentrum. Karen besluit zich te verdiepen in aquapower. Aquapower is een pittige work-out waarbij je in diep water met behulp van een drijfgordel spierverstevigende oefeningen doet. “Ik ben één van de weinige trainers in België. Aquapower is een unieke sport die uitermate geschikt is voor mensen die snel last hebben van blessures.”

Personal coach

Karen woont samen met haar vriend en hun zevenjarig dochtertje Fleur boven de zaak. “Fleur is de perfecte personal coach, haha. Ze is heel sportief. Wie weet wordt Aquatherma ooit uitgebreid met een fitness”, knipoogt Karen.

Energievreter

Een privéwellness met jacuzzi, sauna en zwembad vreet energie, letterlijk. De energiefacturen worden steeds hoger. Tijd om te investeren in een zonnepaneleninstallatie, vond ook Karen. “Eindelijk is het zo ver”, vertelt ze enthousiast. “Ik kijk uit naar mijn eerste productie.” 

De eerste

Voorlopig is Karen nog niet helemaal mee met het groene energieverhaal, maar daar komt snel verandering in, verzekert ze ons. “Als een onderwerp me interesseert, wil ik er alles over weten. Dat is het geval met groene energie. Gelukkig is de website van Bolt helder en duidelijk, ik ga veel bijleren. Ook vind ik het leuk om de eerste Bolt-opwekker in mijn sector te zijn”, besluit Karen.

Koop je energie bij Karen! Bereken jouw prijs en kies voor deze opwekker.

Wil je meer weten over Aquatherma? Surf naar de website aquatherma.be

Deze opwekker werd aangebracht door onze partner VHC.

Bij jou in de buurt