Weet van waar
je stroom komt

Kies voor duurzame stroom van een lokale energie-opwekker

Bolt Energie

Het energieplatform dat tegen de stroom ingaat

Bolt is het allereerste energieplatform dat het Belgische stroomnet echt duurzaam wil maken. Via Bolt kan je jouw energie rechtstreeks kopen van lokale, groene opwekkers. Zo weet jij exact waar je energie vandaan komt en waar je geld naartoe gaat.

De stroom van Bolt is enkel en alleen afkomstig van lokale stroomproducenten: een batterij zonnepanelen op het dak van een sportclub, of van een aantal windmolens in uw buurt.

Gedaan met het "greenwashen" van grijze stroom, Bolt wil je groene stroom verkopen die werd geproduceerd door het bedrijf, de sportclub of de boer in je buurt.

Bolt koopt al zijn geleverde elektriciteit rechtstreeks aan bij lokale producenten van hernieuwbare energie. Hierdoor geven ze een stimulans aan de producenten om hun productievermogen nog uit te breiden en hebben ze een positieve invloed op de energietransitie.

Kies jouw lokale opwekker

Van wie wil jij energie?

Laatste nieuws

Wil jij energie-opwekker worden bij Bolt?

Fantastisch! Door je duurzame energie én garanties van oorsprong (gvo’s) via Bolt te verkopen, weet je zeker dat je stroom lokaal afgenomen wordt. Om energie-opwekker te worden heb je een industriële installatie nodig om zonne-, wind-, water- of bio-energie mee op te wekken. De installatie moet een vermogen van minstens 10 kva hebben, en een apart EAN-nummer voor injectie.

Vul het formulier in